data analisten

Ontdek trends in jouw data met statistische analyses

Zonder informatie geen groei

Zonder Newbit geen informatie

Data analyse laat niet alleen uw data zien, maar vat het samen tot een model. Als toegewijde statistische analisten bieden wij u de statistische expertise om trend analyses uit te voeren, procesoptimalisaties in kaart te brengen of een forecastmodel te bouwen voor uw organisatie. Met ons gebruik van geavanceerde analysetechnieken kunnen wij waardevolle inzichten leveren en u helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en in kaart brengen van nieuwe kasnen. 

Bij Newbit hebben we kennis van statistiek maar begrijpen we ook de processen binnen uw bedrijf. Met tools en talen als Stata, SQL, R en Python kunnen we uw data grondig analyseren, zodat trends en patronen duidelijk worden. 

Of het nu gaat om het voorspellen van toekomstige trends of het optimaliseren van uw supply chain, wij bieden de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft om zijn concurrentiepositie te versterken en winstgevendheid te vergroten. Kies voor ons als uw statistische analisten en ontdek hoe data uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Wat doet een Newbit data analist?

Ontdek de patronen in uw data

Hebt u ook een dataset waar meer informatie uit te halen valt? Wij helpen u graag om de juiste statistische analyse op te zetten zodat u zicht krijgt op patronen in uw data.